Açılmamak Üzere mi Kapandı?

0
336

İskenderun’da büyük umutlarla faaliyete giren İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunun, bir türlü düzenli bir şekilde faaliyete geçirilememesi kamuoyu tarafından tepkilere neden oluyor. 2011 Ocak ayında kapanmamak üzere faaliyete geçen kapalı yüzme havuzu, son iki aydır yine kapalı bekletiliyor.

Büyük sıkıntılar ve akabinde yer-yer uzun süreli kapanmalar yaşayan İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu, bir daha kapanmamak üzere faaliyete geçmesi için 11 Kasım 2010 tarihinde ihaleye çıkarılmıştı. O dönemde Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Rıza Tütüncüoğlu; “Planımıza göre Ocak başı gibi burası açılır, bir daha kapanmamak üzere açılır” demişti.

Bakım çalışmasının ardından da Ocak 2011 yılında faaliyete giren kapalı yüzme havuzu, maalesef yine faaliyete girdiği günden bugüne kadar 2 kez uzun süreli kapandı. Şu anda da Kurban Bayramı öncesinde “Havuz suyu değiştirilecek” gerekçesi ile kapatılan yüzme havuzunun, aradan geçen bunca zamana karşın halen faaliyete girmemesi tepkilere neden oluyor.

“Yüzme Havuzu acaba açılmamak üzere mi kapandı?” sorusunu soran İskenderun kamuoyu, havuzun bir an öce faaliyete girmesini istiyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here