İSTE’nin Başarısı…

0
29

ÜNİAR (Üniversite Araştırmaları Laboratuarı) tarafından yapılan ve açıklanan 2021 Yılı raporunda İSTE Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında 13. sırada yer aldı.

Kısa adı ÜniAr (uniar.net) olan Üniversite Araştırmaları Laboratuarı tarafından 42 bin 353 üniversite öğrencisinin görüşü alınarak gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2021 yılı raporuna göre, İskenderun Teknik Üniversitesi, TÜMA çalışmasında tüm kategorilerde üst sıralarda yer alarak, çalışmada ele alınan Türkiye’deki 198 üniversite arasında “genel memnuniyet” sıralamasında 28.nci sırada, Türkiye’deki 125 devlet üniversitesi arasında da 13.inci sırada yer alarak öğrenci memnuniyeti alanındaki iddiasını ispatladı.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga DEPCİ de bu başarı ile ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda; “Üniversite Araştırmaları Laboratuarı tarafından, 2021 yılına ait Türkiye Üniversitelerindeki memnuniyet araştırmasında İSTE 125 Devlet Üniversitesi arasından geçen yıla göre 17 sıra birden yükselerek 13’üncü SIRADA YER ALMIŞTIR. Bu başarı ve gurur İskenderun Dinamiklerinin, İSTE Yönetiminin ve personelinindir.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Birlikte nice başarılara imza atmak dileklerimle… Sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah’a emanet olun” mesajını iletti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here