İstanbul Hatay Günleri Fuarı Açıldı

0
150

hatay günleri1İskenderun Belediyesi, kentimizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla İstanbul’da Hatay Günleri etkinliğinde bu yıl da stant kurdu. İstanbul Feshane’de düzenlenen Hatay Günleri Fuarının açılışına katılan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun’un tarihi ve doğal güzellikleriyle görülmeye değer bir kent olduğunu belirterek, herkesi İskenderun’a davet etti.

Eşi Dr. Ümran Civelek’in de katıldığı etkinlikte, İskenderun’un coğrafyası ve halkıyla güzel bir kent olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek, “İskenderun Türkiye’nin önemli bir ticaret merkezidir. Tarihi, doğal güzellikleri görülmeye değerdedir. Herkesi İskenderun’a bekliyoruz” dedi.

hatay günleri2

Etkinlikte, İskenderun Belediyesi’nin stantları da gezildi. Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Ümran Civelek, standı ziyaret eden konuklarla sohbet etti. İskenderun Belediyesi’nin kurduğu standı ziyaret edenlere, İskenderun’u tanıtan ve çalışmaları yansıtan CD, broşür, kalem, bülten vs. verilirken, panoda da aynı şekilde İskenderun’un ve çalışmaların fotoğrafları yer aldı. İstanbul’da Hatay Günleri 7 Nisan 2013 Pazar gününe kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.

hatay günleri3

İstanbul Hatay Günleri etkinliğinin açılışına, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Milletvekilleri, Belediye Başkanları, iş adamları, oda, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here