İskenderunspor, Yomraspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
20

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu Cumartesi günü saat 14.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Yomraspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Geçen hafta Ankara deplasmanında Kalecik Futbol Kulübüne 1-0 yenilerek, zirve yolunda büyük yara alan ve kente puansız dönen Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Yomraspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak zirveyi takibe devam etmeyi hedefliyor.

Kulüp CEO’su Teknik Direktör Jan Olde Riekerink önderliğinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavili futbolcular da sahalarında ağırlayacakları Yomraspor maçından mutlak galibiyetle ayrılacaklarını ve ilerleyen haftalarda da yaşanan puan kayıplarını telafi edeceklerini kaydettiler.

Öte yandan İskenderunspor-Yomraspor müsabakasının biletleri de bugün itibariyle satışa çıkarıldı. Biletler İskenderunspor Store mağazalarından satılmaya başlandı. Maraton Tribünü 5 TL, VIP Tribünü 50 TL olmak üzere satışa çıkan maç biletlerinin karşılaşma günü stat gişelerinden de temin edilebileceği kaydedildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here