İskenderunspor Darıca Deplasmanından Mutlu Döndü: 4-1

0
65

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, Kocaeli deplasmanında her iki yarıda atılan gollerle, ligde kalma mücadelesi veren ekiplerden Darıca Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup etti.

Darıca İlçe Stadında oynanan, Ramazan Doğanay, Soner Akgün ile Miraç Berk Kölemen’in yönettiği karşılaşmada, Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un gollerini 4. dakikada İrfan Başaran, 21. dakikada Emre Gemici, 23. dakikada Osman Şahin, 88. dakikada ise Hakan Kuş attı. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği’nin tek golünü 12. dakikada Fatih Şerifoğlu kaydetti.

Bu sonucun ardından temsilcimiz İskenderunspor puanını 69’a yükseltti. Darıca Gençlerbirliği ise 34 puan ile yine ateş hattında bulunuyor.

Zirvede Amansız Takip Sürüyor

Grupta zirve mücadelesi ile üst sıralara tırmanma mücadelesi ise son hızıyla sürüyor. Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile temsilcimiz İskenderunspor’un amansız takip ettiği Grup Lideri Bitexen Düzcespor da haftayı farklı galibiyetle kapattı. Düzce temsilcisi sahasında konuk ettiği Kalecik Futbol Kulübünü 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek puanını 72’ye çıkarttı ve son iki haftaya girilirken liderliğini sürdürdü.

İkinci sıradaki Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor’u mücadelenin son dakikalarında bulduğu 2 golle 2-0 mağlup etmeyi başardı ve puanını 69’a çıkartarak ikinci sıradaki yerini korudu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here