İskenderun’da, Renkli Görüntülerle 23 Nisan Coşkusu!

0
57

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yıldönümü münasebetiyle Beş Temmuz İlkokulunda bir kutlama programı tertip edildi. Kutlama programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden de katıldı.

Beş Temmuz İlkokulunda icra edilen program kapsamında; Cumhuriyetimizin banisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti adına canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm aziz şehitlerimiz ve şehadetin şahitlik eden kahraman gazilerimizin anısına saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşımız okundu.

Tören, öğrencilerin oldukça renkli görüntülerine sahne oldu. Kırmızı ve Beyaz ağırlıklı kıyafet ve malzemelerle gösterilerini sunan öğrenciler, izleyenlerden büyük beğeni aldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Gerçekleştirilen törene; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, HBB Bölge Koordinatörü Vekili Ahmet Serhat Beydilli, Kurum Müdürlerimiz, Adli, İdari ve Askeri erkân, siyasi parti teşkilatları ve STK temsilcileri, gazilerimiz, okul idarecileri ile öğretmen ve öğrenciler, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here