İskenderunspor 1967 İntihar Etti!

0
675

iskenderunspor 1967 (57)Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Bahattin Şimşek**, Ulaş Aksoy**, Volkan Cindemir**

İskenderunspor 1967: Çetin**, Başaran**, Okan*, Şevki*, İsmail*, Can*, Uğur*, Hüseyin*(Dk. 83 Mehmet*), Abdurrahman Kuyucu*, Burak*(Dk. 76 Ali*), Feryat*(Dk. 53 Aykut*)

Erzincan Refahiyespor: Burnak**, Güray**, Ömer**, Göktuğ**, Yunus*(Dk. 57 Gökhan**), Umut*, Okan Akdeniz*, Yiğit*(Dk. 72 Yusuf**), Levent*, Mehmet Enes*(Dk. 66 Serdar*)

Sarı Kart: Güray, Yunus, Mehmet Enes (E.Refahiyespor)

Gol: 78. Dak. Yusuf (E.Refahiyespor)

Hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadında Erzincan Refahiyespor’u konuk eden İskenderunspor 1967, ikinci yarıda kazandığı penaltı atışından yararlanamazken, yediği tek golle sahadan mağlup ayrıldı. Ligde kalma umudunu iyiden iyiye zora sokan İskenderunspor 1967, taraftarını da çileden çıkardı.

Ligde kalma mücadelesi veren Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz İskenderunspor 1967, Erzincan Refahiyespor maçına galibiyet için çıktı. Taraftar desteğini de arkasına alan İskenderunspor 1967, ilk dakikalarda atak bir futbol sergiledi. 14. dakikada orta sahada Feryat Burak’ı gördü. Burak ceza alanına girer girmez vurdu, kaleci kornere çeldi. 30. dakikada Refahiyesporlu Yiğit, sağdan gelişen atakta pasını Okan Akdeniz’e verdi. Okan, topla buluşur buluşmaz sert vurdu, top üstten auta çıktı. 43’te ise İskenderunspor 1967’nin sağdan geliştirdiği atakta Uğur, kale içine ortaladı. Şevki’nin karşıladığı topu Abdurrahman’ın önüne bıraktı. Kale önünde topla buluşan Abdurrahman meşin yuvarlağı auta gönderdi, ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya da atak başlayan temsilcimiz 54’te penaltı kazandı. Okan’ın düşürülmesiyle hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterirken, atışı kullanan Burak, meşin yuvarlağı kalecinin kucağına bıraktı. 78. dakikada ise konuk ekip Gökhan ile sağ kanattan atak geliştirdi, kale içine yapılan ortayı iyi takip eden Yusuf, kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 0-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç konuk ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşma sonunda bu kötü gidişe tepki gösteren İskenderunspor 1967 taraftarı, ikin yarıda yapılan transferlerin yanlış olduğunu ve bu takımı küme düşürenlerden hesap sorulmasını istediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here