İDÇspor, Deplasmandan Galibiyetle Döndü

0
85

idçspor sezon (32)Stat: Eyüp

Hakemler: Yiğit Pişkin***, Hilmi Göktürk İmamoğlu***, Vural Gül***

Eyüpspor: Akın*, Tayfun*, Mehmet*, Sami Can* (Dk.35 Okan*), Eser*, Emrah*, Nurullah**, Erhan**, Selahattin*, Levent*, Güngör* 

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun***, Oğuzhan***, Onur***, Mert*** (Dk. 68 Mustafa Demirel**), Ömür***, İbrahim Eren**** (Dk.83 Samet**), H.İbrahim***, Mustafa Soytaş***, Deniz***, Hamza**** (Dk.70 Ömer***), Eren****

Sarı Kartlar: Dk.39 Levent (Eyüpspor) – Dk.77 İbrahim Eren Akduman (İskenderun Demir Çelikspor)

Kırmızı Kart: Dk.81 Tayfun (Eyüpspor)

Goller: Dk.25 Hamza – Dk.47 Eren (İskenderun Demir Çelikspor)

Ligde istikrarsız bir gidiş sergileyen İskenderun Demir Çelikspor, gittiği Eyüpspor deplasmanından şen döndü. İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmanın her iki yarısında da attığı birer golle güçlü rakibini 2-0 yenmesini bildi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubunda mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın 25. dakikasında  Hamza Gür’ün attığı gol ile Eyüpspor karşısında öne geçen İskenderun Demir Çelikspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İDÇspor, karşılaşmanın ikinci yarısına da golle başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Eren ile golü bulan Kırmızı-Lacivertliler, farkı ikiye çıkarttı: 0-2. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca temsilimiz İskenderun Demir Çelikspor, Eyüp deplasmanından galibiyet ile ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırdı.

Play-Off yolunda altın değerinde 3 puan ile kente dönen Kırmızı-Lacivertli ekip İDÇspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 35’e yükselterek ligde 9. sıraya yerleşti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here