Emekli Bankacılığından Fırsatlar Zinciri!

0
116

denizbank-tüedYenilikçi ürün ve hizmetleriyle bankacılık sektöründe ayrı bir renk getiren DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı ile emeklilere yönelik fırsatlar sunmaya ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bankanın marka yüzü Beyazıt Öztürk, DenizBank ve TÜED işbirliğinde Adana Hilton Otelinde düzenlenen organizasyonda Adanalı ve Mersinli emeklilere keyifli anlar yaşattı.

Düzenlenen etkinliğe DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, TÜED Adana Merkez Şube Başkanı Hüseyin Seyfi İyiyürek, TÜED Yüreğir Şube Başkanı Nakış Kocatürk, TÜED Mersin Şube Başkanı Semiha Tokatlı, Tarsus TÜED Şube Başkanı aynı zamanda Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ve diğer konuklar katıldılar.

Düzenlenen gecede konuşan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün; “DenizBank’a böylesine güzel bir organizasyona imza attığı ve Derneğimize verdiği destek için teşekkür ediyoruz. Biz de TÜED olarak emeklilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana geçen 43 yıllık dönemde sürdürdüğümüz kararlı ve sağduyulu çalışmalarımızla başta işçi emeklileri, dul ve yetimler olmak üzere, bütün emeklilerimizin ve kamuoyunun dikkatini üzerine toplamış ciddi bir sivil toplum kuruluşuyuz. Derneğimizin 2012 yılı itibariyle 600 bin üzerinde üyesi bulunuyor. Emeklilerimiz için özel sektörle işbirliği yaparak kendilerine ekstra imkânlar getiriyoruz. DenizBank ile işbirliğimiz bu anlamda bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ise gecede yaptığı konuşmada özetle; “Emeklilerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Özel bir yaklaşım ve anlayış çerçevesinde bankacılık hizmetlerimiz ve Emekli Bonus fırsatlarımızla sadece emeklilere özel birçok ayrıcalık sunuyoruz. Emekli maaşını DenizBank’tan alan emekliler; Şubelerimizde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebiliyor. Kredi ihtiyaçları için; ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları, özel taksit ve vade avantajları sunuyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here