İskenderunspor 1967 Dibe Demir Attı

0
79

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Özgür Aygün***, Ahmet Şanslı***, Ahmet Alemdar**

İskenderunspor 1967: Mustafa*, Başaran*, Sercan**, İsmail**, Deniz**, Okan* (Dk 34 Onur**), Abdurrahman**, Savaş* (Dk 41 Mehmet Karakeçeli**), Nureddin**, Mehmet Türk**, Tanju* (Dk. 71 Anıl 1)

Kilimli Belediyespor: Ferdi***, Semih***, Şafak***, Yalçın***, Emirhan**, Gürkan***, Resul** (Dk 64 Yasin**), Emrah*** (Dk 90+3 Burak*), Şahin*** (Dk 85 Harun*), Mert**, Yusuf ***

Goller:  Dk 87 Nureddin (İskenderunspor 1967) Dk. 11 Şahin, Dk. 47-83 Yusuf (Kilimli Belediyespor)

Sarı Kart: Sercan (İskenderunspor 1967), Gürkan (Kilimli Belediyespor)

Kentimizin Turuncu-Mavili ekibi İskenderunspor 1967 futbol takımı, kötü gidişe dur demek ve alt sıralardan kurtulmak için kendi evinde önceki gün Kilimli Belediyespor’u konuk etti. İstediği futbolu bir türlü sahaya yansıtamayan İskenderunspor 1967, sahada 3-1 mağlup ayrıldı.

İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kilimli Belediyespor hızlı başladı. karşılaşmanın 11. dakikasında Emrah’ın derinleme pasıyla topla buluşan Şahin, savunmayı da çalımlayarak kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldı. Şahin’in plase vuruşu golle sonuçlandı: 0-1. Karşılıklı gelişen ataklarda her iki takımda sonuç alamayınca ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

Kilimli Belediyespor, ikinci yarıya da golle başladı. İkinci yarının henüz 50. saniyesinde Mert’in savunmanın arkasına attığı topla buluşan Yusuf, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı Turuncu-Mavili kalenin ağlarına bıraktı: 0-2. 82. dakikada ise konuk ekibin geliştirdiği atakta Emirhan sağ kanattan yerden Yusuf’a bıraktı. Yusuf, bekletmeden vurarak topu bir kes daha ağlarla buluşturdu: 0-3.

Karşılaşmanın 86. dakikasında da İskenderunspor 1967’nin geliştirdiği atakta Abdurrahman’ın ortasında topu önünde bulan Nurettin, plase vuruş ile skoru belirleyen golü attı: 1-3. Ligde 10 puan’da kalan İskenderunspor 1967, sonda ikinci sırada kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here