İDÇspor, Bir Var Bir Yok!

0
88

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, konuk olduğu Tokatspor’a yenildi. Soğuk bir havada gerçekleşen karşılaşmada Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz,, ilk yarıda yediği tek gole teslim oldu.

 Karşılaşamaya her iki takımda iyi başladı ve birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında temsilcimizin atağında Hüseyin, soldan ceza alanına girdi. Hüseyin, altı pas içerisindeki arkadaşı Hamza’ya çıkardığı topta Hamza plaseledi, kaleci Mehmet kornere tokatladı. Karşılaşmanın 13. dakikasında Tokatspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Emin, kaleyi hafif sağ çaprazdan ve 25 metre mesafeden gören yerden sert ve düzgün vurdu kaleci Ceyhun iki hamlede güçlükle topa sahip oldu. Bu pozisyondan bir dakika sonra bir kez daha serbest atışı kazanan Tokatspor’da Emin bir kez daha topun başına geçti. Ceza alanı içerisine gönderdiği topa hamle yapan Ercan’ın kafasında top ağlarla buluştu: 1-0. Karşılıklı geçen ataklarda sonuç alınmayınca ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda oyuna biraz daha ağırlığını koyan İskenderun Demir Çelikspor, beraberlik için rakibinin üstüne yüklense de geliştirdiği ataklarda son vuruşlarda etkili olmadı. Karşılaşmanın 87. dakikasında İskenderun Demir Çelikspor gole çok yaklaştı. Ceza alanı içerisinde topa sert vuran Cebrail’in topu Kaleci Mehmet’i ama kademede bulunan Alihan topu çizgiden çıkardı. Karşılaşmada ilk yarıda atılan tek golle İskenderun Demir Çelikspor sahadan 1,0 mağlup ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here