23 Nisan Çelenk Sunma Töreni, Kent Protokolünü Bir Araya Getirdi!

0
70

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci Yıldönümü münasebetiyle tertip edilen çelenk sunma törenine katıldı.

Cumhuriyetimizin temel kurumlarından olan ve millet iradesinin en güzel şekilde temsil edildiği TBMM’nin açılışının 102’ci yıldönümü gurur ve mutlulukla idrak edildi. Kent protokolü de bu müstesna günün heyecan ve coşkusunu, çelenk sunma töreninde hep beraber gönülden yaşadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıldönümü dolayısıyla icra edilen çelenk sunma töreninde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunulmasını takiben, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımız bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete irtihal eden tüm aziz şehitlerimiz ve şehadetin şahidi olan kahraman gazilerimizin anısına saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımız eşliğinde de şanlı bayrağımız göndere çekildi.

23 Nisan Cumartesi günü İskenderun Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen törene; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci,, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı ve İskenderun Temsilcisi Av. Şükran Düzen, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, HBB Bölge Koordinatörü Vekili Ahmet Serhat Beydilli, Kurum Müdürleri, Adli, İdari ve Askeri erkân, siyasi parti teşkilatları ve STK temsilcileri, gazilerimiz, okul idarecileri ile öğretmen ve öğrenciler, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geniş katılımlı gerçekleştirilen törende, 102 yıllık coşku ilelebet devam edecek mesajları verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here