İskenderun Yeni Bir Meydana Kavuşuyor

0
110

bld-yeni meydan1İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran hizmetleri gerçekleştiriyor. Şehit Pamir Caddesi arkasında bulunan eski otopark olarak kullanılan alan boşaltılarak İskenderun halkının kullanımına meydan olarak açılacak. Ekipler alan üzerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Seyfi Dingil; “Halkımızın hayatını kolaylaştıracak yeni yaşam alanları oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Şehir yeni bir meydana kavuşacak” dedi.

bld-yeni meydan2

İskenderun halkına çok güzel bir meydan oluşturacaklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Şehir merkezinde yeşil alanlara ihtiyacımız var. Halkımızın daha rahat ulaşım sağlaması ve çocuklarımızın huzurlu ortamlarda bulunmaları için gayret gösteriyoruz. Bu alan yıllarca işkence alanı gibiydi. Şimdi burada yeni düzenlemeler yaparak alanı genişletiyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here