“Hizmet ve Yatırım Alma Konusunda 54. Sıradayız”

0
95

lütfü savaş36Başkan Savaş, Belen Müftüler’de Vatandaşları Dinledi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sıkıntıları ilk ağızdan dinleyerek çözümleri hemşerileri ile üretmeye devam ediyor. Başkan Savaş bu kapsamda Belen ilçesine bağlı Müftüler Mahallesinde, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Savaş’a CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel  de eşlik etti.

Başkan Savaş, ‘halkın sorunları masa başında değil halkın yanında çözülür’ inancıyla Hatay geneli tüm mahallelerde siyasi kaygı gütmeden ayrımcılık yapmadan her yerde eşit hizmet şiarı ile çıktığı yola ara vermeden hız kesmeden devam ediyor.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen Müftüler’de hemşerileriyle buluşarak bölgenin sıkıntılarını dinleyip bir takım notlar alıp telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

lütfü savaş37

Başkan Savaş burada yaptığı konuşmada: “İlimizin her köşesinde halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi ve  başkanı olarak  siyasi kaygı gütmüyoruz. 15 ilçemize eşit hizmet ediyoruz. Araçlarımız iş makinelerimiz 160 noktada durmadan çalışıyor. Hatay olarak ülke genelinde şehirler vergi sıralamasında 7. sıradayız,  ancak hizmet ve yatırım alma konusunda 54. sıradayız.

Siyasi kaygı güden bazı gruplar insanların dini duyguları ile oynayıp halkımızı kandırıyorlar. Bu kadar memleket sevdalısı iseler Hatay için ellerinden geleni yaparlar. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here