İskenderun Kaymakamından İSTE’ye Ziyaret

0
36

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) merkez kampüsteki gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti.

İskenderun Teknik Üniversitesinde (İSTE) atılan adımların, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin, idari ve akademik çalışmaların ve çevre düzenleme çalışmalarının (asfalt çalışmaları, bahçe düzenlemeleri, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanan dersliklerin vs. ) değerlendirildiği gezide İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve ekibine bölgeye kattıkları değer için teşekkür etti. Ayrıca Cumhurbaşkanlığının başlattığı staj seferberliği ile istihdamda liyakat ve yetkinliğin arttırılması iş ve staj ilanlarının daha şeffaf ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesi konusunda da görüşmeler yapıldı.

Ziyaret ile ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “Üniversitemizde hayata geçirdiğimiz her projede desteklerini İSTE’den esirgemeyen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e üniversitemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here