İbrahim Bedir; “İç Cepheyi Güçlendirmek Gerekir!”

0
65

Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir’den İstanbul Sözleşmesi Açıklaması…
“İç Cepheyi Güçlendirmek Gerekir!”

Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, İstanbul Sözleşmesi’nin topluma ve özellikle kadına cinsiyetsizliği dayatacağını iddia ederek, iç cephede güçlenmek gerektiğini kaydetti. Atatürk Cumhuriyetinde kadının yerinin zaten önemli olduğunu kaydeden Bedir, şunları söyledi;

“Ülkemiz ABD tarafından kuşatılırken, Ege’de ABD Yunanistan’ı silahlandırırken, Kuzey Suriye’de ABD’nin kara gücüm dediği PKK-YPG ordusunu oluştururken, Doğu Akdeniz’de ABD, Fransa, İsrail, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin namlularını Türkiye’ye çevirip tehditkâr tatbikatlar yaparken, PKK’nın Hamisi HDP’nin kapatılması için hukuki süreç yürütülürken ve meclise fezlekeler yağarken, Demirtaş’a özgürlük isteyen muhalefet partileri ve kadın platformları, LGBTİ’yi; özgürlük diyerek cinsiyetsizliği topluma dayatan, kökü dışarıda öğrenci ve kadın hareketleri, sözde kadına özgürlük vaat eden İstanbul Sözleşmesi’ni öne çıkarma çabası içerisindeler.

Türk Milletinin ve Cumhuriyetimizin kadını öne çıkaran Nene Hatunları, Kara Fatmaları, Sabiha Gökçenleri, Lisans derecesi olan ilk Müslüman kadın Halide Edip Adıvar’ı, ilk kadın parti kurucusu Nezihe Muhiddin’leri, ilk Tıp Doktoru Safiye Ali’leri, ilk kadın tiyatro sanatçısı Afife Jale’leri, ilk kadın Milletvekili Benal Nevzat Arıman ve 16 kadın milletvekili 1935’de ara seçimlerde seçilerek, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yerini aldılar. Kadınlar Cumhuriyet ile birlikte öne çıkmış ve toplumun her kademesinde yer almışlardır.

Atatürk Cumhuriyeti; Kadını, Üretimde Ön Plana Çıkarır…

Batıda ise kadın üretimden kopuk sadece cinsel meta olarak görülmüştür. Bugün erkek baskısını bahane ederek; sözde bazı kadın kuruluşları LGBTİ gibi cinselliği ifade eden kuruluşu ön cephesine yerleştirerek, kadını özgürleştirecekmiş..!?

Bu sözleşme, “İstanbul Sözleşmesi” topluma ve özellikle kadına cinsiyetsizliği dayatıyor. ABD seçimlerinde taşınan LGBTİ bayrakları, maalesef bazı kadın kuruluşlarınca ve öğrenci platformlarında öne çıkarılmaya çalışılıyor. İstanbul Sözleşmesinin varacağı tek yer kadını cinsel obje haline getirmektir.

Atatürk Cumhuriyeti; Kadını, üretimde ön plana çıkarır, kamusal alanda ön plana çıkarır. Mutlu aile yapısı içinde Spor, Sanat, Yönetim Bilimi içinde ülkemize akıl sağlığı yerinde Vatansever evlatlar yetiştirir.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here