İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesinden ‘Şehit Yakınları’ Yararına Kermes!

0
708

İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin ortak bir çalışması ile okul bahçesinde, ‘şehit ailelerine katkı’ amaçlı kermes düzenlendi. Kermes ile ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Yakup Keskin, okullarının sadece ders konusunda değil, sosyal etkinliklerle de katkı sunan bir okul olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirtti.

Okul avlusunda geçtiğimiz hafta sonu şehit aileleri yakınlarına katkı amaçlı kermes düzenleyen İskenderun’un güzide okullarından İstiklal Makzume Anadolu Lisesinin kermesinde, yiyecek ve içecekler satışa çıkarıldı. Öğrencilerin kermeste ürünleri satmak adına ortaya koydukları performans görülmeye değerdi.

Takdire şayan örnek bir etkinlik gerçekleştiren okulun bununla sınırlı kalmayacağını duyuran Müdür Keskin; “Geçtiğimiz günlerde İskenderun Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiğimiz ziyaret sonunda böyle bir fikir ortaya çıktı ve bizde bugün bunu gerçekleştirdik. Şehit yakınları için bu gibi etkinliklerimiz devam edecektir. Okulumuza yakışır bir şekilde vatan için canını kaybeden şehitlerimizin ailelerine bir nebze de olsa katkı sunmayı amaçladık. Ayrıca okulumuz, sadece ders konusunda değil sosyal etkinliklerle de katkı sunan bir okuldur” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here