Atalar Koleji Basketbol Takımına Ferdi Kaza Sigortası

0
176

Hatay’ın en önemli sigorta şirketi kuruluşlarından olan Celal Dönmez sigorta acenteliği sahibi olan Celal Dönmez, Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı sporcularını 50.000 TL teminatlı ferdi kaza sigortası ile tek-tek sigortaladı. Sigorta dosyaları, Kolej Kurucusu Hasan Bahtiyar, Müdür Fethi Gürpınar ve Beden Eğitimi Öğretmeni Basketbol Antrenörü Hamit Duman ile birlikte Celal Dönmez tarafından bizzat öğrencilere takdim edildi.

Atalar Koleji Kurucusu Hasan Bahtiyar tarafından burslu okutulan sporcu öğrencilere bir destekte Celal Dönmez sigorta acenteliğinden geldi. Sporcular 50.000 TL teminatlı ferdi kaza sigortası ile sigortalandı. Konu ile ilgili olarak konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman; “Bayan basketbol takımımız yıllardır kararlı ve istikrarlı bir şekilde çalışıyor, her yıl başarıdan başarıya koşuyor. Bu sene 7. şampiyonluğu hedefliyoruz. Artık bu bize yeterli gelmiyor o yüzden hedef büyütüyoruz tabi ki hedef büyüdükçe ihtiyaçlarda artıyor. İşte böyle zamanlarda destek görmek bizleri mutlu ediyor. İskenderun’da yalnız olmadığımızı anlıyoruz bu davranıştan ötürü Celal Dönmez Sigorta Acenteliğine teşekkür ediyorum” dedi.

Kolej Müdürü Fethi Gürpınar ise Atalar Koleji’nin her alanda olduğu gibi sporda da öncü bir kurum olduğunu belirterek; “İnşallah geçmişte olduğu gibi gelecekte de daha birçok güzelliklere imza atacağımıza inanıyorum. Sporcularımıza katkıda bulunan Celal Bey’e teşekkürlerini sunuyorum” diye konuştu.

Sigorta acentesi sahibi Celal Dönmez’de; “Şirketimiz İskenderun’da her başarının yanındadır. Gençlerimizin başarısını ferdi kaza sigortası ile ödüllendirmek istedik. Atalar Koleji ve kızlarının başarıların devamını dilerim” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here