İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Suat Nesim Sarı Atandı

0
1030

hem müdürü1İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Suat Nesim Sarı atandı. Sarı görevine başlayarak kentte vatandaşlara yönelik gereksinim duyulan kursların açılması için kolları sıvadı.

Görev yaptığı okullardaki başarısıyla tanınan öğretmen, öğrenci ve velilerin takdirini kazanan Suat Nesim Sarı’nın yeni görevi İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde de önemli başarılara imza atması bekleniyor.

Çalışma azmi ve kararlılığıyla göreve başlayan İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı, her yaştaki, her düzeydeki kişilerin, Halk Eğitimin her türlü faaliyetlerinden mutlaka yararlanması gerektiğini hatırlattı.

Halk Eğitimin, örgün eğitimin içinde veya dışında kalmış, her yaş grubundaki fertlerin, günün gelişen teknolojik, toplumsal, sosyal ve kültürel şartlara uyumlarını, değişik meslek sahibi olmalarını sağlayan, okuma-yazma ve eksik eğitimlerini tamamlayan planlı, programlı eğitim faaliyetleri olduğunun altını çizen Sarı, eğitirken üretim yapan, üretim yaparken iş gücünü ekonomik katkı olarak aile bütçesine aktaran, meslek sahibi kişiler yetiştirmek ve bunları toplumun değişik üretim ve hizmet sektörlerinde değerlendirmenin halk eğitimin en başta gelen amaçları arasında olduğunu, bu nedenle de her düzeydeki, her yaştaki, her yöredeki her insanımızın katılacağı en az bir Halk Eğitimi faaliyetinin mutlaka olduğunu ve halkın bundan yararlanması gerektiğini ifade etti.

Halkın isteklerine ve taleplerine çok önem verildiğini ifade eden İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Nesim Sarı, İskenderun’da talep edilen ve gereksinim duyulan her konuda kurs açabileceklerini belirtti.

Suat Nesim Sarı Kimdir?

Hassa ilçesi Adıçlı beldesinde doğan, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra Cukurova Üniversite’sinden 2000 yılında mezun olduktan sonra ilk öğretmenlik hayatına Kars’da başladı. Kars, Kahraman Maraş ve Hatay’ın değişik okullarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı. En son Hassa’da Buhara İlköğretim Okulu müdürlüğünden İskenderun Halk Eğitim Müdürlüğüne atandı. Suat Nesim Sarı, evli ve iki çocuk babası.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here