İskenderun Engelliler Basketbol Takımı 1. Ligde!

0
298

engelli basketbol1İlimizde bir sportif başarı da İskenderun Engelliler Basketbol Takımından geldi. Kayseri’de gerçekleştirilen grup maçlarında Ankara Yeni Mahalle takımını farklı bir skorla geçen İskenderun Engelliler Basketbol takımı, adını şampiyonluğuna yazdırdı ve 1. Lige merhaba demiş oldu.

Türkiye’de tekerlekli sandalye liginin oluşumunda önemli bir yere sahip olan İskenderun Engelliler Takımı, LimakPort’un sponsorluğunda gittiği Kayseri grup maçlarında ilimizi ve kentimizi en iyi şekilde temsil etti. Rakiplerini tek-tek eleyerek finale yükselen İskenderun Engelliler Basketbol takımımız, dün finalde Ankara Yeni Mahalle ekibini de farklı bir skorla geçerek, adını 1. lige yazdırdı.

Grup maçlarının finalisti olarak görülen temsilcimiz İskenderun Engelliler Basketbol Takımı, Ankara Yeni Mahalle takımını 77-49’luk skorla açık farkla mağlup ederek grup şampiyonluğunu elde etti. Elde edilen bu başarının ardından İskenderun Engelliler Takımı, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligine çıkarken, kentte de büyük bir gurur yaşattı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise Engelliler Basketbol takımının adını finale yazdırmasından dolayı oydukça mutlu olduğunu ve Kayseri’de olan takımı İskenderun Belediyesi olarak getireceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here