Hatayspor’da Final Hazırlığı!

0
111

hatayspor9PTT 1 Lig’e yükselme mücadelesi veren Hatayspor’un Kulüp Başkanı Jan Baram, play-off mücadelesinde finale kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Hatayspor’un PTT 1. Ligi fazlasıyla hak ettiğini de söyleyen Baram, manevi yönden verilen bu desteğin kendileri için çok önemli olduğunu ancak bu takımın maddi desteğe de ihtiyacı olduğunu belirtti.

Tüm Hatay halkına maddi destek çağrısında bulunan Başkan Baram; “Bu final başarısı 20’şer milyon lira bütçeli Göztepe ve Malatya takımlarına karşı alınmıştır. Bu takımlara karşı alınan bu zafer küçümsenmemelidir. Hatayspor PTT 1. Ligi fazlasıyla hak ediyor. Hatay protokolü ve tüm Hatayspor camiasının geçte olsa sağladığı bu birliktelik, Hatayspor’u şampiyonluk hedefine taşıyacaktır. Manevi yönden verilen bu destek bizim için çok önemliydi. Ancak bu takımın maddi desteğe de ihtiyacı olduğunu kimse göz ardı etmemeli. Hatayspor kafilesi İzmir’den final maçının oynanacağı İstanbul’a geçmiştir. Şimdi Hatayspor’a desteğin tam zamanıdır” dedi.

Manevi desteğe de teşekkür eden Baram; “İzmir’de Göztepe maçında yaşadığımız saldırı olayları üzerine şahsımı telefonla arayarak ilgilerini esirgemeyen ve İzmir’de bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürü bir borç bilirim. İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve cansiperane görevlerini yapan tüm polislerimize Hatay halkı ve Hatayspor camiası adına teşekkür ederim” diye konuştu.

Şampiyonluk Çekini Teslim Ettim

Şampiyonluğa inandıklarının altını da çizen Baram, şampiyonluk primini futbolcuşara teslim ettiğini de kaydederek; “Hatayspor camiası olarak şampiyonluğa inandığımız final maçı öncesi, futbolcularımıza verdiğimiz söz üzerine şampiyonluk çekini takım kaptanına teslim ettim. Futbolculara verilen çek, Jan Baram olarak benim şahsi çekimdir. Şampiyon olsunlar yeter ki her futbolcuya 75 biner TL prim helal olsun. Bu çeki verirken beni telefonla arayarak maddi destek sözü veren Erol Bilecik, Mehmet Ali Kuseyri, Necmi Asfuroğlu ve diğer dostlarıma güvendim. Bu şampiyonluk primini, Hatay Valiliğinin, Belediye başkanlarının, odaların ve Hataylı işadamlarının da katkı sağlamasıyla rahatça ödeyeceğimize inanıyorum. Çünkü şampiyonluğa inanan bu şehir bu çeki ödeyecek güçte. Şahsi çekimi vererek riski ben üstlendim. Geldiğimiz noktada bir milim geriye dönüş yok. Biz hedefe inandık ve kenetlendik. Hatay bu kupayı hak ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Taraftar İstanbul’a Gitmek İstiyor!

Hatayspor Taraftarlar Derneği yöneticileri de bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Cumartesi günü Alanyaspor ile oynanacak final maçının İstanbul Olimpiyat Stadyumuna alınmasının şaşkınlığını yaşadıklarını belirttiler. İki takımın ortasında bulunan Mersin’e verilmesi gereken maçın Hatay’dan 1200 km. uzaktaki Olimpiyat Stadına verildiğine işaret edilen açıklamada; “Buna karşın final maçında Hatayspor’u coşkuyla desteklemek için binlerce taraftarımız otobüs istiyor. Taraftarlarımızın talebi üzerine en az 50 otobüs gerekir. Belediyelerimiz ve kuruluşlarımızın yanında tüm odalar, dernekler ve işadamlarından otobüs konusunda destek bekliyoruz.

İstanbul’a gidecek taraftarlarımız için iki noktadan otobüs kaldırılacaktır. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın tahsis ettiği 10 otobüs belediye binası önünden kalkacak. Diğer otobüsler Taraftarlar Derneği önünden kalkacaktır. İstanbul’a Hatayspor’u desteklemek için gitmek isteyen taraftarlarımız iki noktadan kaldırılacak araçlarla saat 20.00’den itibaren yola çıkılacaktır” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here