İskenderun Belediyesi 5 Nolu Sosyal Tesis Hizmete Girdi

0
321

sosyal tesis açılış4Yapımı tamamlanan İskenderun Belediyesi 5 Nolu Sosyal Tesis, düzenlenen törenle hizmete girdi. Sahilde yapılan İskenderun Belediyesi 5 Nolu Sosyal Tesis’in açılış töreni, yoğun katılımla bayram havasında gerçekleşti.

Düzenlenen açılış törenine, Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, eski Hatay Milletvekili Haydar Demirtaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, işadamları, mesleki kuruluş, sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşlar ve İskenderun Belediyesi’nin tenis kursuna katılan sporcu öğrenciler ile tenis hocaları katıldı.

sosyal tesis açılış2

Konukları kapıda karşılayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “İskenderun gördüğünüz gibi doğası bir cennet, insanları son derece modern ve çağdaş. Biz yaptığımız bu çalışmalarla bu güzel doğaya ve bu değerli hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Daha yapılacak çok güzel şeyler var. Bugün 22 Aralık havaya bakın cennet gibi, karşımızda deniz. Hayatın esası mutluluktur zaten. Kenti doğaya benzetiyorum. Altyapı bu ağacın kökleri. Altyapı ne kadar sağlam olursa kökler o kadar gelişiyor ve ağaç meyve veriyor, meyveleri büyüyor. Elimizden geldiğince hizmet yapmaya çalıştık ve çok şey başardık. Üst yapı olarak böyle bir tesis bu güzelliklerin taçlandırmalardan bir tanesidir. Bundan sonra çok güzel taçlar olacak İskenderun’da. Daha yapılacak çok güzel şeyler var. İskenderun, güzel coğrafyasıyla, bu sevgili değerli hemşerilerimle güzel şeylere layıktır. Bu tesis hepimize, İskenderun’a  hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

sosyal tesis açılış3

Açılış töreninin ardından, Başkan Civelek, masaları ziyaret ederek, konukları selamladı ve tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İskenderun Belediyesi 5 Nolu Sosyal Tesis, hizmete girdiği ilk günden yoğun ilgi gördü. İskenderun Belediyesi’nce, halkımızın şehrimiz sahil bandında denize yakın, günlük şehir içi stresinden uzak, sosyal bir yaşama-dinlenme ve yürüyüş alanları oluşturmak amacıyla yapılan sahil düzenleme çalışması kapsamında sosyal tesisin yanı sıra yürüyüş yolu, golf sahası, paten sahası, satranç sahası, amfi tiyatro da bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here