İskenderun Atalar Koleji- Siverek Dostluk Köprüsü Kurdu

0
184

Urfa-Siverek-Örgülü köyü ilkokulundan bir yardım e-mail’i alan Atalar İlköğretim ve Ortaokulu Kızılay ve Yardımlaşma Kulübü Rehber öğretmeni Nermin Küçükçeri kulüp üyeleri ile bir proje yaparak kampanya başlattılar.

15 gün içinde öğrenci-öğretmen-aileler ve komşularının yardımlarıyla her türlü giysi ve okul ihtiyacı toplayan minikler önce bunları kontrolden geçirip tasnif ettiler. Kolileyerek adreslerini yazıp hazırladılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan 4/A sınıfı öğrencisi Yiğit Çetin; “Biz Atalar Koleji öğrencileri olarak İskenderun-Siverek arasına bir dostluk köprüsü kurduk ve oradaki yaşıtlarımıza hayatlarını kolaylaştırmak için küçük bir yardım yaptık. Unipa da bize 5 koli test bağışladı. Ailelerimiz-öğretmenlerimiz ve komşularımızla güzel bir etkinlik yaptık. Atalar Koleji öğrencileri olarak biz dünya çocuklarını çok seviyoruz. Ama ülkemizin çocuklarını daha çok seviyoruz. Onlarla sevgimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi paylaştık. Buradan selamlarımızı gönderiyor ve tüm arkadaşlarımızın bu tür çalışmalar yapmalarını istiyoruz. Paylaşmak Güzeldir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here