Konut ve İşyerlerindeki Asansörlerin Durumu Görüşüldü

0
42

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Karan, Başkan Civelek’e Rapor Sundu

TMMOB Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Ayhan Karan, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e ziyarette bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarette, Oda Başkanı Ayhan Karan’a, Oda Temsilcilik saymanı Aylin Genç ve teknik görevli Mahmut Özer de eşlik etti.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Ayhan Karan, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e, geçtiğimiz yıl imzalanan protokol gereği, şehrimizdeki asansörlerin yıllık periyodik kontrolleriyle ilgili hazırlanan raporu sundu.

Ziyarette,  İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde konut ve işyerlerindeki asansörlerin durumu ve alınacak tedbirler de görüşüldü.

Hatırlanacağı üzere, İskenderun Belediyesi ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği, İskenderun Belediyesi sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri ve yapı kullanma iznine esas teşkil eden tescil belgesi (işletme ruhsatı) verilmesi hizmetlerinin yerine getirilmesi hakkında işbirliği protokolü imzalamıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here