İsdemir’den Türkiye Rekoru

0
101

isdemir rekor1İsdemir Sıvı Çelik Üretiminde İlk Kez 5 Milyon Tonu Aştı

Türkiye’nin en büyük ve tek entegre yassı çelik üreticisi Erdemir Grubu bünyesinde hizmet veren İsdemir, büyük bir başarıya imza attı ve sıvı çelik üretiminde Türkiye’de bir ilki başararak 5 milyon tonu geride bıraktı. Yakaladığı bu üretim tonajı ile Türkiye rekoru kıran İsdemir, ülkemiz ekonomisine katkılarını arttırarak sürdürüyor.

Türkiye’nin en büyük ve tek entegre yassı çelik üreticisi Erdemir Grubu bünyesinde hizmet veren İsdemir, büyük bir başarıya imza atarak sıvı çelik üretiminde 5 milyon tonu geride bıraktı. Erdemir Grubu’nun elde ettiği bu başarı aynı zamanda bir Türkiye rekoru olarak kaydedildi.

Erdemir Grubu’nun 2020 için belirlediği “Dünya klasında şirket olma” vizyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdüren İsdemir, 2006 yılında başlattığı modernizasyon ve dönüşüm yatırımları çerçevesinde çalışmalarına ve başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor.

isdemir rekor2

45 yıldır ülke sanayisinin lokomotifleri arasında yer alan ve Türkiye’nin uzun ve yassı ürün üreten tek tesisi olan İsdemir, yarattığı yüksek katma değer ile bölge ve ülke kalkınmasına öncülük etmeye devam ediyor. Ülkemiz çelik sektörünün gelişimi açısından hayati önem taşıyan yassı ürün üretim kapasitesinin artırılmasında önemli bir rol oynayan İsdemir’de ayrıca kütük, kangal, slab, sıcak rulo, levha ve pik demir üretiliyor.

Bu başarı ile ülkemiz çelik sektörünün gelişiminde önemli rol üstlenen İsdemir, yakaladığı 5 milyon tonluk sıvı çelik üretiminin haklı gururunu yaşıyor. İsdemir müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda en son teknolojileri kullanarak takım ruhu ile üretimini sürdürürken yeni yatırım, maliyet, verimlilik ve zamanla planları ile dinamik bir süreci yönetmeye devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here