İskenderun’un Kanayan Yarasına Neşter!

0
64

Hatalı Park Yapanlara Müsamaha Yok…

Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir toplantı yaptıklarını anlatan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, araç sürücülerini de kurallara riayet etmeleri hususunda uyardı. Kaymakam Su; “İskenderun’un en işlek caddelerinde özellikle Şehit Pamir ve Ulu Cami Caddelerinde park yasağı olan yerlere ve trafiği engelleyecek şekilde araçlar park edilirse, hiçbir müsamaha gösterilmeyecek ve gerekli cezai müeyyideler uygulanacak” dedi.

İskenderun Esnaf Odaları Birliğinin gerçekleştirdiği toplantıda esnaf oda başkanlarının yanı sıra ve ilçe emniyet müdürü ve ekip amirleri ile bir araya gelen İskenderun Kaymakamı Su, kent trafiği konusunda gelen şikâyetler üzerine radikal kararlar alındığını söyledi.

Kaymakam Su; “İskenderun’un ana yollarında özellikle Şehit Pamir ve Ulu Cami Caddelerinde her iki yöne bundan sonra park yapılmayacak. Bu caddelerde bulunan esnafların, kendi araçlarını kontrolsüz şekilde park ettikleri görülmektedir. Bundan dolayı da özellikle akşam 16.00 ile 19.00 saatleri arasından trafik akışında büyük sıkıntılara yol açmaktadır.

Buradan, sizlerin aracılığı ile tüm esnafımızı bu konuda uyarmak istiyorum. Lütfen araçlarını otoparklara park etsinler. Otoparka park etsinler ki, kendi müşterileri için de kolaylık sağlanmış olur. Park yasağı olan yerlere park eden, yolu işgal eden ve trafiği engelleyecek şekilde araçlarını park edenlere bundan sonra müsamaha gösterilmeyecek ve araçlara gerekli cezai müeyyide uygulanacaktır” diye konuştu. Kaymakam Su, park konusunda sürücüleri biraz daha duyarlı olmaya davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here