“İnsanlar Doğayı Devletten Koruyor”

0
109

gezi-chp gençlikCHP Gençlik Kolları, Gezi Parkta Direnenlere Destek Verdi…

CHP  Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aykut Önal ve CHP İskenderun Gençlik Kolları, İskenderun’da sahildeki parkta, İstanbul Gezi Park’ta yaşananlar için basın açıklamasında bulunup yaşananları protesto ettiler.

Gezi Parkındaki direnişin sadece doğal yaşamı korumak için olmadığını vurgulayan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen; “Gezi Parkında yaşananlar siyasi iktidar için sadece doğanın değil insan canının da ne kadar değersiz ve önemsiz olduğunun basit örneğidir. Bu Gezi Parkında direnenler sadece doğal yaşamı korumak için değil iktidarın kirli oyunları ve iktidarın elde edeceği ranta karşı durdukları için direniyorlar. Türkiye Cumhuriyeti hiç kimsenin kafasına göre yöneteceği bir ülke değildir. Bugün Gezi Parkında direniş var. Bugün Gezi Parkında her partiden, her kesimden gelen vatandaşlarımız var. Sadece Türkiye değil, dünya üzerinden Gezi Parkı için destek gösterileri var. İzin vermeyeceğiz!

Bülent Arınç’ın oğlu ortak diye o kadar ağacı, doğal yaşam alanlarını, yeşillikleri yok etmelerine izin vermeyeceğiz. Eskiden devlet doğayı insanlardan korurdu, şimdi insanlar doğayı devletten koruyor. Kendi halkına zulüm eden iktidar yasallığını yitirmiştir diyenlere buradan sesleniyorum! Senin iktidarının yasallığı kaldı mı? Geleceğimiz için sermayenin doğayı talan etmesine dur demek için CHP İskenderun Gençliği olarak herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum. Baskılara, gazlara, tomalara ve tüm faşist uygulamalara rağmen taksim Gezi Parkında direnenlere selam olsun” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here