İnceefe’den Genç Milli Adaylarına Markaj!

0
368

genç milli seçmeleri1Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gelişim Direktörlüğü tarafından, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile işbirliği içerisinde İskenderun’da da yürütülen genç milli takım seçmeleri çalışmalarını A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in yardımcısı Vedat İnceefe’de izledi.

Yurt genelinde yapılan Genç Milli Takıma Futbolcu seçmeleri çalışmaları aralıksız bir şekilde sürerken, İskenderun’daki seçmeleri izlemeye gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’im prensleri, İskenderun’daki genç yeteneklerin performanslarını bire bir gördüler.

İskenderun Yan Sahada düzenlenen seçmelere Galatasaray Futbol Takımının unutulmaz oyuncularından biri ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in de yardımcısı olan Vedat İnceefe katıldı. İskenderunlu genç yetenekleri yerinde izleme şansı bulan Vedat İnceefe, U14, U15 ve U16 takımı için 1999, 2000, 2001 doğumlu yetenekli gençleri markaja aldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen’in de hazır bulunduğu seçmelerde İnceefe, İskenderunlu genç yeteneklerin performansından memnun kaldığını dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here