Taşyürek; “Güzel Bir Sonuç Aldık!”

0
155

hatayspor7Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, ligin ilk haftasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını 2-0 kazanarak lige 3 puanla başlamanın önemli olduğunu vurgulayarak, emeği geçen tüm futbolcuları kutladı.

Hatayspor tesislerinde beraberinde yönetici Murat Ömeroğlu, futbolcular Murat Türkkan ve Halil Zeybek ile birlikte haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Taşyürek; “Sıcak havada oynanan maçta büyük mücadelede verdik. Galibiyeti geçen günlerde kaybettiğimiz Hatayspor’da futbolculuk ve kaptanlık yapan Hakan Özyay’a armağan ediyoruz.

İlk maçların günahı olmaz, güzel olan sonuçtu. Sakat futbolcumuz çoktu, orta sahada kadroyu kurmakta zorlandık. Dört veya beş haftaya ihtiyacımız var. Cuma günü Düzyurtspor maçına gidiyoruz, rakibimiz koşan, basan ve mücadele eden bir takım. Suni çim sahada maçımızı oynayacağız. Trabzon’a galibiyet için gidiyoruz. Taraftarlar gemiyi terk etmeden sezon sonuna kadar takımın arkasında durmalı.

Takımımız yüzde 40 seviyede hazır, buna bir de sıcak hava eklenince mücadele etmek daha da zorlaştı.  Pozisyonlara çok giriyoruz, daha az pozisyon veriyoruz. Yavaş yavaş yükselen yükseldikçe zirve yapan bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.

Hatayspor’un tecrübeli futbolcularından Murat Türkan ise bu sezon başarılı sonuçlar alarak üst lige çıkmak amacında olduklarını belirtirken, sezon başında Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen Halil Zeybek de yaptığı açıklamada ilk 4 haftanın önemine değindi. Zeybek; “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Amacımız Hatayspor’u bir üst ligde çıkarmak” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here