Futbol Okulu ‘Sıkı’ Çalışıyor!

0
238

futbol okulu2Genç yetenekler yetiştirmek ve Türk futboluna kazandırmak için futbol okulu açan İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çalışmaları yerinde incelemek üzere Belediye Sahil Spor Kompleksine giden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Çocuklarımızın başarısı bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Çocukların antrenörleri eşliğinde gerçekleştirdikleri çalışmaları da izleyen Başkan Dingil; “Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Yaptığımız her şey onlar için, onlara daha güzel bir şehir, daha güzel bir yaşam ortamı oluşturmak içindir. Spor ruh ve beden sağlığına olumlu etkilerinin yanı sıra, çocukları kötü alışkanlıklardan da uzak tutar. Biz de bu bilinçle Futbol Okulu düzenledik. ‘İskenderun’da futbol sokak aralarında başlar, birçok efsane isim, bu sokaklardan çıkar’ sloganı ile düzenlediğimiz bu Futbol Okulu’nda çocuklarımız sporcu terbiyesiyle yetişirken, Türk sporuna yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz. Bu sokaklardan çıkan birçok efsane isim Türk sporuna ve Türk sporunun geleceğine önemli katkılar sağlamış, Türk ve dünya spor tarihinde adını yazdırmıştır. Çocuklarımızın başarısı bizim mutluluğumuzdur. Her şey onlar için, her şey İskenderun için” diye konuştu.

Çocuklarla ayaküstü keyifli bir sohbette eden Belediye Başkanı Dingil, çocukların çalışmasını izleyen ailelerine de çocuklarının spor yapmaları konusunda destek olmalarını istedi. 06-14 yaş arası çocukların katıldığı Futbol Okulu’na kayıtlar sürüyor. Kayıtlar İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde yapılıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here