“İmkanlar Ölçüsünde Okulların Bakımını Yapıyoruz”

0
59

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Eğitim-Sen ve Eğitim-İş Sendikalarını Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Eğitim-Sen İskenderun Şubesi ve Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.

Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Coşkun Selçuk ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, altyapı çalışmalarının önemine değinen Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Altyapı olmadan üst yapı olmuyor” dedi.

Ziyarette, belediyenin yaptığı çalışmaların halk tarafından görüldüğünü ve bilindiğini belirten Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Coşkun Selçuk, “E-5 yolu üzerindeki yol genişletme, servis yollarının yapılması, su, tepe mahallelere ve diğer mahallelere parke taşı döşemesi, altyapı gibi tüm çalışmalarınızı halk görüyor, biliyor” diye konuştu.

Yeni parklar yapıldığını, halkımıza dinlenme ve nefes alma imkanı sağlayacak eski Bit Pazarı yerinde kafeterya ve meydan düzenlemesi yapıldığını, çöp fabrikasının ayrıştırma, balyalama, kompost ünitesinin faaliyete girdiğini anlatan Belediye Başkanı Civelek, imar planının son aşamaya geldiğini, İskenderun Kentiçi ulaşım planının tamamlanarak, düzenlenen toplantıyla anlatıldığını söyledi.

Ziyaretini, Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şubesi ile sürdüren Belediye Başkanı Civelek, “Sizlerle olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Hasan Kuş, “Hoş geldiniz. Belediyeyi, çalışmalarınızı takip ediyoruz” diye konuştu.

Kurumsallaşmak gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çalışmalara değinerek; “Kentimizin, toplumun çıkarına ve ihtiyacına yönelik çalışma yapıyoruz. Halkımıza eşit ve adaletli hizmet veriyoruz” dedi.

Sendikanın, emeğin örgütlenmesi ve siyaset olmak üzere iki kanadı olduğunu ifade eden Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Hasan Kuş, “Bu iki kanadından biri çalışmazsa yükselemez” diye konuştu.

Sendika yönetimindeki öğretmenler, Belediye’nin okullardaki çalışmalarının çok güzel olduğunu ifade etti. Eğitimin önemine değinen Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, imkanlar ölçüsünde okulların boya ve diğer bakımlarının yapıldığını kaydetti. Her iki ziyarette, sohbet ortamında sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here