İlk Yarıyı Lider Tamamlamak Küçümsenecek Bir Başarılı Değildir

0
55

hatayspor taraftar11Hatayspor Taraftarı Memnun!

Ligdeki son maçında Giresunspor’a yenilse de takımlarının ligde ortaya koyduğu genel performanstan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, sezonun ilk devresi 6 puan farkla lider olarak bitirmesinin de sevincini yaşadıklarını belirttiler.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta sezonun ilk devresini lider olarak tamamlayan Hatayspor’un taraflar derneği, ligin ilk devresini değerlendirdi. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Jan Baram başkanlığındaki yönetim, teknik heyet ve futbolcuların, bu hedef doğrultusunda başarılı olduklarının altını çizen Taraftarlar Derneği Yönetimi şu değerlendirmelerde bulundu;

“Göztepe, Yeni Malatya, Pendik, İnegöl gibi güçlü rakipler arasından sıyrılarak devreyi lider tamamlamak küçümsenecek bir başarılı değildir. Ama esas lig dönemi ikinci yarıda başlıyor. Gerek şampiyonluğa, gerek Play-off’a gerekse küme düşmemeye oynayacak olan takımlara karşı ikinci devre maçlarında Hatayspor’un işi daha zor olacaktır.

Bu nedenlerden dolayı şampiyonluğa inanmış yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcu kadrosuyla, taraftarlarıyla, yerel basınıyla bütünleşerek birlik ve dayanışma içinde şampiyonluk hedefine ulaşacağız. İlk devrede Hatayspor’un iç saha maçları yanında deplasmanlarda oynanan maçlarda kupa maçları dahil Taraftarlar Derneği olarak Hatayspor’u coşkuyla destekledik. Takımımızın yanında olduk ve yalnız bırakmadık.

Hatayspor’a desteğimiz ikinci yarıda da devam edecektir. Hedef PTT 1. ligdir. Ara transfer döneminde Hatayspor’u daha da güçlendirmek için gereken transfer yapılmalı. Bu konuda herkesin Hatayspor’a maddi ve manevi destek vermesi gerekir. İkinci devre maçlarında Hatayspor’un işi kolay değil zordur. Hatayspor zoru başaracak güçtedir. İşi sıkı tutarak sezon sonunda şampiyon olarak PTT 1.Ligine çıkarız.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here