Prime Mall İskenderun’da Muhteşem Yeni Yıl

0
94

pm-yeni yılPrime Mall İskenderun Alış-Veriş Merkezi (AVM), 2014 yılını kutlamaya hazırlandığımız şu günlerde, birbirinden keyifli etkinlikler planlıyor.

Prime Mall AVM, muhteşem yeni yıl dekorasyonu ile ziyaretçilerini adeta büyülerken, bu muhteşem dekorasyonun dışında 29 Aralık tarihinden itibaren ziyaretçileri çok farklı bir fotoğraf etkinliği bekliyor. Alışveriş merkezi içerisine kurulacak olan Greenbox stüdyosunda fotoğraf çektiren ziyaretçiler, hayallerindeki karelerde yer alabilecek.

Yeni yıla yaklaşırken Prime Mall İskenderun ziyaretçilerine nostaljik bir etkinlik daha sunacak. 31 Aralık tarihine kadar danışma bankosuna başvuran ziyaretçiler, sevdiklerine eski İskenderun fotoğraflarının yer aldığı kartpostallardan gönderebilecek.

31 Aralık tarihinde minikleri de muhteşem bir sürpriz bekliyor olacak. Alışveriş merkezinde dolaşacak olan Noel Baba, çocuklara birbirinden güzel sürpriz hediyeler dağıtacak. Ayrıca miniklerden oluşan yeni yıl korosu ziyaretçilere muhteşem bir dinleti sunacak. Bale ve dans gösterileri ile de ziyaretçilere adeta bir görsel şölen yaşatılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here