“İlçemizde Huzur ve Güven Var”

0
43

polis günü1Kaymakam Su, Polis Teşkilatının 168’ci Kuruluş Yıldönümü Nedeniyle Emniyet Mensuplarını Ağırladı…

Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yılı münasebeti ile dün kaymakamlık toplantı salonunda İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve birim amirlerini konuk eden Kaymakam Ali İhsan Su; “Emniyet teşkilatının özverili çalışmaları sayesinde ilçemizde huzur ve güven var” değerlendirmesinde bulundu. Etkinlikte konuşan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer de insanların huzurunu bozanların huzurunu bozmakta kararlı olduklarını belirtti.

Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Ali İhsan Su, emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü münasebeti ile pasta kesti. Kesilen pastadan basın mensuplarına da ikram edildi.

Günün anlam ve önemini belirtmek adına bir konuşma yapan Kaymakam Su; “Dünden bugüne emniyet teşkilatı, vatandaşın ırz, namus, can ve mal güvenliği için gecesini gündüzüne katarak, cansiperane çalışıyor. Toplumun huzur ve mutluluğu için eğitim ve donanım anlamında çağı yakalamıştır. Suçu sıfırlama şansı yoktur ama en aza indirme konusunda azami çaba sarf etmektedir. İskenderun’da bunu görmek mümkündür. İlçemizde huzur ve güven var!” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette söz alan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer de; “Göreve geldiğim günden beri kaymakam beyin desteğini her zaman için yanımızda gördük. Huzurunuzda ona teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Polislik görevinin anne gibi kutsal bir görev olduğunun altını çizen Müdür Başer; “Hava gibiyiz. Varlığımız hissedilmez ama yokluğumuz hissedilir. Bizler Büyük Önder Mustafa Kelam Atatürk’ün dediği gibi ‘Herkesin vicdanı kendi polisidir!’, toplumun kendi vicdanını, kendi polisi yapmak amacındayız. İnsanların huzurunu bozanların huzurunu bozmakta da kararlıyız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here