İlçe Tapu Müdürlüğüne “İSO 9001” Kalite Belgesi Verildi

0
119

tapu müdürlüğü1İskenderun İlçe Tapu Müdürlüğü “İSO 9001” kalite belgesi almaya hak kazandı. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Tapu Müdürü Erdal Şahin’e, geçtiğimiz hafta sonu Kaymakamlık binasında yapılan bir törenle kalite belgesini verdi. Kaymakam Su, bu belgenin kaliteli kurumlara verildiğini fakat kurumun bu belgeyi aldıktan sonra da kalitesini korumaya devam etmesi gerektiğini söyledi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun İlçe Tapu Müdürlüğünün almayı hak ettiği “İSO 9001” kalite belgesini Tapu Müdürü Erdal Şahin’e törenle verdi. İSO 9001 kalite belgesi hakkında bilgilendirmeler de yapan Kaymakam Ali İhsan Su; “Kurumların asıl amacı vatandaş memnuniyetini sağlamaktır. Bu yüzden de çalışmalar yapılmaktadır. Kurum ve kuruluşların kalitesini arttırması sonucunda verilen bu belgeyi, İskenderun İlçe Tapu Müdürlüğüne takdim etmekten gurur duyuyoruz. İSO 9001 belgesini alan kurumlar kaliteli kurumlardır ve belgeyi aldıktan sonra da bu kaliteyi devam ettirmelidir” şeklinde konuştu. Kaymakam Su, belgenin geçerliliğinin 2016 yılına kadar olduğunun da altını çizdi.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, bu tür belgelerin kurumların prestijini arttırdığını ve alınan bu belgelerin kurumlar için çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here