İl Şampiyonasına “Raks Spor Kulübü” Damga Vurdu

2
544

raks spor kulübü1İskenderun’da gerçekleştirilen “Muay Thai Hatay İl Şampiyonası”nda Raks Spor Kulübü sporcuları iyi karşılaşmalar çıkararak, şampiyonaya damgalarını vurdular. 7 birincilik, 6 ikincilik ve 2 üçüncülük elde eden Raks Spor Kulübünün Başkanı Hülya Şimşek, elde edilen bu başarıdan dolayı sporcuları ile gurur duyduğunu belirtti.

İskenderun Belediyesi Sakarya Kapalı Spor Salonunda minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan ve iki gün süren Muay Thai Hatay İl Şampiyonasına geniş bir katılım oldu. Şampiyonanın son günündeki müsabakaları İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük ve İskenderun İlçe Gençlik Spor Müdürü Ali Arıkoğlu’da izledi.

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmalar sonunda  İskenderun Raks Spor Kulübü Sporcularından, 63 kg.’da Hatice Şimsek, 45 kg.’da Aleyna İlbey, 75 kg.’da Malik Yıkar, +91 kg.’da Ketay Çelikyay, 67 kg.’da Suphi Can Yıldız, 90 kg. Emre Tümkaya ve 54 kg.’da Kerem Şimşek birinci oldular. 57 kg.’da Ahmet Kağan Şaban, 54 kg.’da Emre Hoca, 60 kg.’da Fadime Tokgöz, 63 kg.’da Serkan Akıcı, 30 kg.’da Vedat Nergiz ve Atakan Diken ikincilik elde ettiler. 60 kg.’da Celal Kadri Gündüz ve 71 kg.’da Ali Deniz Sabahoğlu ise üçüncü oldular.

İskenderun Raks Spor Kulübü elde etmiş olduğu bu dereceler ile büyük bir beğeni toplarken, bu spor dalında ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

2 YORUMLAR

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here