Hatayspor, Bandırma Maçına Tek Yürek Çıkmak İstiyor

0
142

hatayspor24Hatayspor’un haftalık olağan basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, tüm taraftar gruplarına seslenerek özellikle Bandırma maçında Hatayspor’a destek verilmesini istedi. Taşyürek Bandırma maçının kazanılması gereken bir maç olduğunun altını çizdi.

Hatayspor Yöneticisi Mithat Baklacı ve futbolculardan Serkan Koç ile Selçuk Özkan’ın da katıldığı toplantıda ilk sözü yönetici Mithat Baklacı aldı. Taraftarların takımın gerçek sahipleri olduğunu belirten Baklacı; “Bandırma ile oynayacağımız maç altı puanlık bir maç. Biz yönetim olarak her şartta Hatayspor’u desteklemeye devam edeceğiz. Taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Takıma sonuna kadar destek veren taraftar profiline ihtiyacımız var. Alper Kalemci, Oktay Pop ve kaleci Fatih Öztürk ile karşılıklı olarak sözleşmeleri feshettik. Mustafa Kayabaşı ise disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı bırakıldı” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek ise Bandırma maçında tüm tribünlerin dolu olması gerektiğini belirterek; “Dört hafta önce bir istikrar yakalamamız gerektiğini belirttim. Bunlardan ikisini aldık geriye ikisi kaldı. Tepecik deplasmanı bizim için zor bir deplasman oldu. Söylediklerimi tekrarlıyorum, kırgınlıklar bir tarafa bırakılarak takıma destek verilmeli. Bandırma maçı kazanılması gereken bir maç, kredimiz kalmadı” diye konuştu.

Takım Kaptanı Serkan Koç ise kırgınlıkların bırakılarak takıma destek verilmesi gerektiğini belirtti ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hatayspor’un diğer futbolcusu Selçuk Özkan ise alınan galibiyetten mutlu olduklarını belirtti.

Taraftardan Desteğe Devam

Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu da Tepecikspor deplasmanından 3 puan dönülmesinin mutluluğunu yaşıyor. Bu hafta sonu Antakya’da oynanacak Bandırmaspor maçının da büyük önem taşıdığına işaret eden dernek yöneticileri; “Lider Bandırma maçında Hatayspor’umuzu coşkuyla desteklemek amacıyla Bordo-Beyaz renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bandırma maçını kazanarak bu yarışta bizde varız demeliyiz” değerlendirmesinde bulundu. Bu arada Taraftarlar olarak Perşembe günü Hatayspor’un çift kale antrenmanı sonrası teknik heyet ve futbolcularımıza moral vermek amacıyla baklava ikramı yapılacağı da açıklandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here