“İktidara Doğru Yol Almak Hedefiyle Yola Çıkıyoruz”

0
88

yılmaz şahutoğlu1Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İftarda Basın Mensuplarıyla Buluştu…

Geçtiğimiz günlerde CHP yönetimiyle iftar yemeğinde bir araya gelerek Milletvekili aday adaylığını duyuran Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bu kez basın mensuplarıyla bir araya gelerek CHP’den aday adayı olacağını açıkladı.

Geçen dönem CHP Hatay Milletvekili adayı olan ve 2015 genel seçimlerinde de aday adayı olmak istediğini açıklayan Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu ikinci iftar buluşmasını İskenderun basını ile gerçekleştirdi.

Çok sayıda basın-yayın kuruluşu temsilcisinin yoğun ilgi gösterdiği iftar buluşmasında Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na bir grup partili de eşlik etti.

İskenderun’da ilk toplantılarını ilçe örgütü, belediye meclis üyeleri, aile ortamıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Dr. Şahutoğlu; “İkinci iftar toplantımızı da İskenderun’a geldiğim ilk günden itibaren aile ortamı olarak gördüğüm basın emekçileriyle yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu denli ilgi ve yüksek katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

yılmaz şahutoğlu2

Dışlayan Değil, Kucaklayan Olacağım!

Hatay’ın, barışın, hoşgörünün kardeşliğin kenti olduğunun altını çizen Dr. Şahutoğlu; “Bizim politik yaklaşımımız da bu perspektifte olacak. Herkesi kucaklayan, bir arada tutan, dışlayan değil kaynaştıran bir politika yaklaşımıyla bundan sonraki siyaset sahnesinde mücadele etmeye devam edeceğiz. Benim hem kentimize, hem de ülkemize dönük olarak gördüğüm en önemli unsur; insanların bir arada hoşgörü ve sevgiyle yaşamaya ciddi anlamda ihtiyaç-özlem duyduğu bir süreçten geçiyoruz. Siyasetin de dilinin bu tarzda olması gerektiğine inanan kişilerdenim. O yüzden bu sahaya indim. Dışlayan değil, kucaklayan, kaynaştıran, insanlara sahiplenen, kentimize insanlarımızın sıkıntılarına deva olmaya çalışan, her anlamda destek ve katkı sağlamaya çalışan bir siyaset anlayışının içerisinde yoluma devam edeceğim” diye konuştu.

Kendi özgüveni ve tabanına olan sağduyusuna inanarak yola çıktığını da sözlerine ekleyen Dr. Şahutoğlu; “Biz siyaseti yaparken kendi ekibimizi büyütmek, güçlendirmek ve iktidara doğru yol almak hedefiyle yola çıkıyoruz. Bu hedefte kuşkusuz sağ tandanslı, muhafazakâr-milliyetçi kanattan gerçekten ülkesine, milletine bayrağına, bu ülkenin birlik ve beraberliğine kardeşçe yapama özlemi yaşayan herkesin bir arada bulunmasına biz açık kapı bırakıyoruz. Bundan da herhangi bir kaygı, kuşku duymuyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here