İkem’de Anasınıfları Mezuniyetleri Bir Başka Olur

0
348

ikem koleji51İkem Koleji’nin Yıldızlar, Bulutlar ve Damlalar Anasınıflarındaki 65 öğrenci, İkem Konferans salonunda yapılan bir törenle kep ve cübbelerini giyerek hep beraber ilkokula adım atmanın mutluluğunu yaşadılar.

İkem Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz ve eşi Heyecan Yılmaz, okul idarecileri öğretmenleri ve velileri de törende hazır bulundular.

ikem koleji52

Yıldızlar, Bulutlar ve Damlalar Anasınıfı Öğretmenleri Tuğba Davut, Bahar Yenmiş, Hayal Nalan Erdoğan, Yardımcı Öğretmenleri Mine Bulut, Şefika Ray, Canan İnan, Almanca Öğretmeni Gözde Karaca, İngilizce Öğretmeni Mehmet Kont, Müzik Öğretmeni Hülya Orhan, Burak Kasapoğlu’nun hazırlamış oldukları birbirinden muhteşem gösteriler salonda bulunan velileri kendilerine hayran bırakırken duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

ikem koleji53

Mezuniyet töreninde minik öğrenciler Atatürk Oratoryosunu ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak coşkulu söylemeleri, salonda bulunan konuklar tarafından alkışlandı. Daha sonra diploma törenine geçildi. Diplomalarını kurucu Levent Hakkı Yılmaz’dan tek tek alan minik öğrenciler, ilkokula adım atmanın mutluluğunu hep beraber yaşadılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here