İkem ISO 9001:2008 Kalite Belgesini Kazandı

0
90

ikem koleji60İkem Koleji ISO 9001:2008 standardı gerekliliklerinin sağlayarak, bu sertifikayı kazanmaya hak kazandı.

Universal Sertifikasyon ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi tarafından İKEM İskenderun Eğitimcilik Merkez ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketine Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitim ve öğretim faaliyetleri gerçekleştirilen denetimler sonucunda hazırlanmış olan BL.02116.2014 numaralı rapor, kuruluşun ISO 9001:2008 standardı gerekliliklerinin sağlanmış olduğunu gösterdi. Buna göre İkem Koleji bu sertifikayı kazanmaya hak kazandı.

İkem Koleji Genel Müdürü ve Kurucusu Levent Hakkı Yılmaz; “25 yıla eğitim ve öğretimde başarılarını sığdıran kurumumuz, lise giriş ve üniversiteye giriş sınavlarındaki başarılarını ve sportif faaliyetlerindeki başarılarını Universal Sertifikasyon ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılan denetimler sonucu ISO 9001:2008 sertifikasıyla belgelendirmiş oldu. Alınan bu belge ile uluslar arası standartlarda çalışmış olduğumuzu kanıtladık.

2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde yenilenen İkem Kolejinde eğitim ve öğretimin yanı sıra yabancı dillerimizle, kulüplerimizle, sosyal sorumluluk projelerimizle, sportif çalışmalarımızla belgeli olan kalitemizi, eğitim kadromuz ve çalışanlarımızla bir ekip olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Kalitemizden kesinlikle ödün vermeyeceğiz ve daha da üstüne ekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here