İkem Bilim Tırı Antakya’da Ceza Evi Mahkûmlarıyla Buluştu

0
233

ikem bilim tırı1Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel İkem Gezici Bilim Tırı Arsuz İlçesinden sonra Antakya’da ceza tutuk evinde mahkûm yatan 60 tutuklu ile buluştu.

Özel İkem Koleji ve Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün ortak işbirliği ile Bilim İstasyonu olarak düzenlenen İkem Gezici Bilim Tırı Hatay Adliyesi personeli ve Denetimli Serbestlik Tedbiri altında bulunan 60 yükümlülerle Hatay Adalet Sarayı önünde buluştu.

ikem bilim tırı2

İkem Koleji Bilim Tırında görevli öğretmenler Jülüde Yıkıcı, Harun Kaynak, Ferit Osmanoğlu, Dilara Yaman, Özcan Özsu, Zeynep Uygur, Serdar Baki, Mehmet Kont, Gözde Karaca, Eda Karataş, Gizem Yüksel ve İbrahim Kırat 60 Ceza evi mahkûmlarına ve adalet sarayı personeline bilimsel şov deneyleri, ahşap atölyesi, mental aritmetik ve beyin sporları gibi aktiviteler ile yükümlülere bilimin gizemli ve eğlenceli dünyasına yolculuk ettirdiler.

Yükümlüler İkem Koleji bilim tırında görevli öğretmenler eşliğinde bire bir stantlarda bulunan bilimsel şov deneyleri, ahşap atölyesindeki ahşap çalışmalarına, mental aritmetik ve beyin sporları gibi aktiviteleri birlikte yapıp eğlenerek mutlu oldular. Özel İkem Bilim Tırı sosyal sorumluluk projesi altında sadece okullarda öğrenci ve velilerle değil, tüm kurum ve kuruluşlardaki kişilere de ulaşmaya devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here