İkem Bahar Şenliklerine Devam Ediyor

0
161

‘Patenini Kap Gel’ parolasıyla yine yeni bir organizasyon gerçekleştiren Özel İKEM Koleji geçtiğimiz cumartesi günü saat 13.00’da İKEM Kampusta okul öğrencilerine ve velilerine geniş katılımlı paten, kaykay, scother, powerboard etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşattı.

Baharın gelmesiyle birlikte şenliklerini arttıran İKEM Koleji geçtiğimiz haftalarda İskenderun genelinde bir bisiklet turu düzenleyerek son zamanların bölgedeki en güzel ve ses getiren organizasyonu gerçekleştirmişti.

Konuyla ilgili olarak okulun Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Kampusumuzda gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon bölgede daha önce yapılmamış bir etkinlikti. İKEM Koleji olarak bu etkinliklere öncülük etmek bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Önümüzde daha birçok etkinlik var. Şimdi de sırada uçurtma şenliği var. Daha sonrada çadır kampı yapılacak.

Bütün bu etkinlikler bizim bölgedeki projelerimiz. Yapılacak olan bu etkinlikleri geleneksel hale getiriyoruz. Daha birçok projemiz var. Zamanla hepsini gerçekleştireceğiz. İşte İKEM Kolejini diğerlerinden ayıran fark bu. Biz proje üretir ve uygularız. Her şey bize emanet edilen öğrencilerimiz için. Önümüzdeki etkinliklerde buluşmak dileği ile emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here