Hafta Sonu Futbol Heyecanı İki Güne Bölünecek!

0
99

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Hatayspor, 1461 Trabzon deplasmanında, Erzin Belediyespor ise Tekirdağspor deplasmanında puan arayacak. Kırıkhanspor, Dardanelspor A.Ş.’yi, Payasspor da Bayrampaşa’yı ağırlayacak. Hatayspor ve Erzin Belediyespor Cumartesi günü (bugün), Kırıkhanspor ve Payasspor ise Pazar günü (yarın) maçlarını oynayacak.

İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor, play-off yolunda emin adımlarla ilerlerken, bugün deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı için Trabzon’a gitti. Bordo-Beyazlı futbolcular, Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde hazırlıklarını tamamlayarak dün yola çıktı. Klasmanda 3. sırada yer alan Hatayspor, son sıralardan kurtulma peşinde olan Trabzon temsilcisi karşısında puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Cezası nedeniyle Etimesgut maçında forma giyemeyen kaptan Selahattin Selçuk Özkan’ın bu maçta takımda yer alması bekleniyor.

Zirveden uzaklaşan Erzin Belediyespor ise bu haftayı Tekirdağ deplasmanında geçirecek. Geçtiğimiz hafta sonunda sahasında ağırladığı Gölcükspor’u 4-1’lik skorla geçen ve 3 puanı kazanan Turuncu-Beyazlı ekip, Tekirdağspor karşısından da galibiyeti kovalayacak.

Hafta içi mesaisinde deplasmanda Derincespor A.Ş.’den 3 puanı kapan Kırıkhanspor ise yarın Dardanelspor’u konuk edecek. Yine hafta içi mesaisinde Tarsus İdman Yurdu karşısından hezimet yaşayan ve 5-0’lık skorla taraftarını üzen Payasspor da Pazar günü Bayrampaşa’yı ağırlayacak ve son maçta alınan farklı galibiyetin yaralarını sarmaya çalışacak. Haftanın programı şöyle olacak: è è

1461 Trabzon-Hatayspor

1 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Şenol Güneş Spor Kompleksi

Celal Bayraklı, Mustafa Kınık, Tolga Özcan

Tekirdağspor-Erzin Belediyespor

1 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 15.00

Namık Kemal Stadı

Levent Aktan, Özmen Atalay, Adem Şahin

Kırıkhanspor-Dardanelspor A.Ş.

2 Nisan 2017 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Kadir Sağlam, Kadir Kantekin, Mehmet Öcal

Payasspor-Bayrampaşa

2 Nisan 2017 Pazar Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Ahmet Turan Timuroğlu, Adnan Akbulut, Barış Çiçeksoyu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here