İhsanoğlu, 2 Ağustos’ta Hatay’da

0
83

ihsanoğlu hatay1Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü Hatay’a gelerek halka seslenecek.

Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep’te esnaf ve vatandaşlarla buluşan İhsanoğlu’nu Gaziantep Havalimanı’nda CHP Gaziantep Milletvekilleri Ali Serindağ, Mehmet Şeker, Gaziantep Bölge Denetmeni Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz ile MHP Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın’ın yanı sıra CHP, MHP, DP, DSP ve BTP örgütleri alkışlar eşliğinde karşıladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’e giden Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, sokağa inerek vatandaşlarla bir araya geldi. Sevgi gösterileri eşliğinde karşılanan İhsanoğlu, esnafın sorunlarını dinledi. Seçim otobüsü ile şehri gezen Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu’na vatandaşların ilgisi büyüktü. Masal Parkı’nda verilen iftar yemeğinde İhsanoğlu ve eşi sıraya girerek yemeklerini aldılar.

CHP Hatay Milletvekili Avukat Refik Eryılmaz, olağanüstü bir durum olmaması durumunda İhsanoğlu’nun 2 Ağustos Cumartesi günü Hatay’a gelerek, düzenlenecek mitingde konuşma yapacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here