İHH’dan Kumanya Yardımı

0
295

ihh yardım1İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı İskenderun Şubesi, hayırsever vatandaşlardan aldığı destekle yaklaşan Ramazan ayında kumanya yardımı gerçekleştiriyor. Vakıf Şube Başkanı Ahmet Yetim, vakfa bağışlar yapıldıkça yardım sayılarının daha da artacağını belirtti.

İHH İskenderun Şubesi Başkanı Ahmet Yetim, İskenderun’daki Sakarya, Modern Evler, Yunus Emre ve Aşkarbeyli mahalle muhtarlarıyla Vakıf şubesinde bir araya geldi. Yardıma muhtaç insanlar için hazırlanmış kumanya paketlerini muhtarlara teslim eden Yetim; “Mahalle muhtarlarımız, mahallelerindeki yardıma muhtaç insanları bizden iyi tespit edebilirler. O yüzden muhtarları buraya çağırdık. Bu paketler muhtarlar yoluyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. İçerisinde kuru gıda ve çocuk ihtiyaçlarının yer aldığı 300 paket oluşturduk. Vakfımıza bağışlar yapıldıkça yardım sayıları daha da artacaktır.

ihh yardım2

Dörtyol, Payas, Belen, Yayladağı, Kırıkhan ve Antakya ilçelerine de yardımlar dağıtılacak. Yapılacak yardımların bir kısmı da Suriye vatandaşlarına verilecek. Yapılan bağışlarda hiçbir din, dil, ırk ve mezhep ayrılığı yapmıyoruz. Tek koşulumuz gerçekten yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi insanlara bu yardımların ulaşmasını sağlamaktır” dedi.

Hayırsever vatandaşlara seslenen Başkan Yetim; “Bağış sayısının artması için bağış kampanyasında yer almak isteyen vatandaşlar, 70 TL bedel ile katkı sağlayıp çok daha fazla ihtiyaç sahibi insana ulaşmamıza vesile olabilirler” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here