İGEV Kermes Düzenledi

0
144

igev kermes1İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) kermes düzenledi. Kermesin açılış kurdelesini, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İGEV Başkanı Şefik Uyar birlikte kesti.

Kermeste bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Eğitime önem verdiğiniz, eğitim gönüllüsü olduğunuz için size teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve davetliler kermesi gezdi ve bir süre sohbet etti.

igev kermes2

Kermese katılan İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi kadın gönüllüsü Seher Uyar da, kadınlara çeşitli branşlarda ücretsiz sertifikalı kurslar düzenlenen İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri ile esnafımızın, yardımsever halkımızın desteğiyle çok önemli bir sosyal dayanışma görevini yerine getiren İskenderun Belediyesi Sosyal Market’inde yapılan çalışmaların önemine değinerek, Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti.

Bir gün süreyle düzenlenen İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) kermesini, belediye meclis üyeleri de gezdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here