Hassa Ardıçlı’da Yağmur Duası!

0
764

yağmur duası1Hafta sonu Hassa Ardıçlı’da yapılan yağmur duası sonrası, gökyüzünden rahmet boşaldı. Ardıçlı Köroğlu Dağı Ziyarettepe’de gerçekleştirilen yağmur duasında buluşan binlerce vatandaşın dua ve istiğfarına, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Ardıçlı Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, Müftü Vekili Ahmet Demir ve siyasi parti temsilcileri ortak oldular.

Gönüllü vatandaşların önderliğinde; hayırseverlerin ve küçükbaş hayvan sahiplerinin katkılarıyla gerçekleştirilen yağmur duasında İlçe Müftü Vekili Ahmet Demir Hoca’nın kıldırdığı iki rekat namazın ardından, kuraklığın sona ermesi, yağmurun yağması ve bereketin yeryüzüne gelmesi için bütün eller Sema’ya yükseldi ve Allah’a yöneldi. Törende, 36 adet küçükbaş hayvan, Allah rızası için kurban edilerek tövbe ve istiğfar çekildi.

yağmur duası2

Ardıçlı Belediyesinin araç ve elamanlarının da hazır bulunduğu ‘Yağmur Duası’ programında, kesilen kurbanlar, büyük kazanlarda pişireler aç karınlar doyuruldu. Vatandaşlar arasında muhabbet ve sevginin hâkim olduğu yağmur duası sonrası, ikinci gün gökyüzü, yeryüzüne bereket olup taştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here