İGC Yeni Yönetimini Belirledi

0
98

Olağan Genel kurulunu dün cemiyette gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Şehmuz Aslan başkanlığında yeniden bir yönetim oluşturdu. Tek liste ile gidilen genel kurulda konuşan Doğan Süslü, İGC’nin kimsenin babasının çiftliği olmadığını, her zaman gölgelerinin bu cemiyetin üzerinde olduğunu belirtti.

Şehmuz Aslan’ın oluşturduğu tek liste ile seçime giden İGC üyeleri, dilek ve temennilerde önceki yönetimin tutumu eleştirdi. Veysel Cıncık ve Tamer Oğuz’dan sonra söz alan Gazeteci Doğan Süslü; “Ben, İGC’nin bazı faaliyetlerinden memnun olduğum gibi bazı faaliyetlerinden de memnun değilim. Ben yıllardır gördüğüm noksanlıkları İGC başkan ve yönetim kurulu üyelerine yazılı ve sözlü illettim. Burası kimsenin babasının çiftliği değil ve olamaz! Her zaman gölgemiz bu cemiyetin üzerindedir. Şu salonu şu cemiyeti boşaltsak, cemiyet etkinliğini yitirir. Cemiyeti cemiyet yapan üyeleridir. Ben günler öncesinden İGC kongresinin 31 Ekim’de yapılacağını biliyordum ama bizler dün akşam ne yediğimizi unutuyoruz. Böylesi önemli bir bilginin güncellenmesi gerekirdi. X bir etkinlikte bir dizi mesaj ve telefon alırken cemiyet kongremizde zamanında bilgi alamıyoruz. Bunlar yanlış şeyler. Başkan adayı olan Şehmus arkadaşım, ‘Ben adayım’ demeli ve benden, bizlerden oy istemeli. Cemiyetin hem başkanı hem yönetim kurulu üyeleri hem de idari çalışanları bilgilendirmeye daha fazla önem vermeli ve vakit ayırmalıdır. Cemiyet yönetimi ve başkan eleştirileri dikkate almalı ve ona göre çalışmalarına yön vermelidir” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen seçim sonunda Yönetim Kurulu Üyeliğine; Şehmuz Aslan, Hamit Saçar, Rızkullah Terbiyeli, Sabahattin Uygun, Ufuk Aktuğ, Turan Yenievli, Yılmaz Akpınar, Ersan Çalışkan ve Ömer Soylu seçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here