İDÇspor’da Eyüp Maçı Hazırlıkları!

0
82

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu evinde ağırlayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu önderliğinde sürdürüyor. Bulgurlu, önemli eksikliklerine rağmen sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını belirtti.

Geçen hafta deplasmanda Anadolu Selçukluspor ile 1-1 berabere kalarak kente 1 puanla dönen  İskenderun Demir Çelikspor, Pazar günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadında Eyüpspor ile karşılaşacak. Eyüp maçı için antrenmanlarını 5 Temmuz stadında sürdüren  İskenderun Demir Çelikspor’un Teknik Direktörü Bulgurlu, bu önemli karşılaşma öncesi bir değerlendirme yaparak; “Eyüpspor maçında iyi bir futbol ortaya koyup, karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Bizi tek düşündüren, takımda sakatlıkları devam eden futbolcularımızdır. Onların oynayıp oynamayacağına maç günü doktorlar karar verecek. Oynamaz iseler bunların yerini dolduracak genç futbolcularımız bulunmaktadır” diye konuştu. Bulgurlu, taraftar desteğini sahada görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Kaptan Salih, Hüseyin Düz,  Erman, Mustafa Soytaş ile Ömer Gür’ün sakatlıklarının sürdüğünü söyleyen Bulgurlu, kırmızı kart cezalısı olan ve geçen hafta cezası sona eren Halil İbrahim’in Eyüp maçında yer alacağını da kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here