Payas Belediyespor 1975, Erzin Belediyespor Maçına Hazırlanıyor!

0
130

Kendi evimizde konuk ettiğimiz Yurtbaşı Belediyespor’u 5-1’lik skor ile yenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup lideri Payas Belediyespor 1975, ligde ilk golünü de yemiş oldu. Karşılaşmada konsantrasyon eksikliği yaşanmasına karşın sahadan 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ender Tıraş, takımı kampa alıp lig ikincisi Erzin Belediyespor maçına hazırladıklarını da belirtti.

Ligde namaglûp liderliğini sürdüren Payas Belediyespor 1975’in Teknik Direktörü Ender Tıraş, şampiyonluğa giden yolda engelleri tek-tek aşarak hedeflerine ilerlemek istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta sonu evlerinde ağırladıkları Yurtbaşı Belediyespor’u 5-1’lik farklı bir skorla geçmelerine karşın ortaya konan futbolun daha da iyi olması gerektiğini ifade eden Tıraş; “Sahadan daha farklı bir şekilde ayrılabilirdik. Fakat maçın bazı bölümlerinde orta sahada sorunlar yaşadık. Takımımızda zaman-zaman konsantrasyon ekliği de oluştu. Ligde iyi bir noktadayız ama bu şampiyonluk için yeterli değil. Daha da iyi olmamız gerekir” dedi.

Oynadıkları maçtaki hatalarında ders çıkarttıklarının da altını çizen Ender Tıraş; “Artık önümüze bakıyoruz. Bu hafta sonu ilimizin bir diğer temsilcisi olan Erzin Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz ligde ikinci sırada yer alıyor. Elbette ki bu karşılaşmaya da mutlak üç puan almak için çıkacağız. Bugün (dün) kampa alarak, takımı Erzin Belediyespor maçına hazırlayacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here